TERRASREINIGING

Waarom terrasreiniging?

U kunt het zelf bedenken, want zodra het zonnetje en de temperatuur het een beetje toelaten willen we genieten van de buitenomgeving. Dit doen we natuurlijk lekker op het terras. Hoe heerlijk is het om lekker te zitten op een schoon terras? 

Helaas wordt het terras constant door het weer beïnvloedt. Dit betekent dat het op den duur vies wordt, groen uitslaat van de mossen of algen etc. Dankzij de terrasreinigingsdienst van DéBos is dit snel opgelost.

Hoe doet DéBos dat?

DéBos beschikt over een speciale terrasreiniging en op stoom en hoge druk. In een mum van tijd is uw terras of oprit weer schoon en kunt u weer zorgeloos genieten. Door de schuin geplaatste spuitmonden en de afdekkap heeft u geen last van ondergespatte ramen of zand wat tussen de stenen wordt weggespoten. Kortom: daarna niet meer eindeloos zand invegen of de ramen wassen, DéBos laat uw terras schoon en gebruiksklaar achter.

Terrasreiniging

Is uw terras vuil en bent u toe aan professionele terrasreiniging? Neem dan contact op met DéBos via het contactformulier!

Naast terrasreiniging zijn wij ook experts op het gebied van gevelreinigingimpregnerenglazenwasser en meer!

TOP