SCHOONMAAK & ONDERHOUD

KANTOREN

DéBos zorgt al decennia voor schone, representatieve gebouwen, waar bezoekers gastvrij worden ontvangen en mensen optimaal kunnen functioneren. De no-nonsense aanpak is inmiddels een handelsmerk geworden van deze regionale organisatie.

De afspraken die met opdrachtgevers worden gemaakt worden duidelijk en overzichtelijk vertaald naar de medewerkers. Zij zorgen er uiteindelijk voor dat de werkzaamheden zorgvuldig en conform planning worden uitgevoerd. Daarnaast vormen zij voor DéBos en haar relaties de ogen en oren op de werkvloer en signaleren zij knelpunten in de schoonmaak en bijzonderheden in en om het pand. Het lage verloop onder zowel medewerkers als opdrachtgevers geeft aan dat DéBos voor langdurige relaties gaat. Het onderhoud is niet statisch: periodiek wordt gezamenlijk met de opdrachtgever gekeken of de gemaakte afspraken en programma's nog actueel zijn en of er ruimte voor veranderingen/verbeteringen is.

Appartementen / VvE's

DéBos heeft op het gebied van schoonmaakonderhoud voor appartementen en VvE's een jarenlange historie opgebouwd. Of het nu gaat om de wekelijkse reiniging van het trappenhuis of het wassen van de beglazing, de gemaakte afspraken worden gerespecteerd en nageleefd.

Er wordt gewerkt met overzichtelijke werkschema's die zowel in het bezit van de opdrachtgever als de medewerkers zijn. Hierop staan de overeengekomen werkzaamheden en afgesproken frequenties weergegeven. Na uitvoering wordt de contactpersoon ter plaatse door middel van een werkbon geïnformeerd over eventuele bijzonderheden. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden signaleren en melden onze medewerkers zaken als defecte verlichting en verdachte of onveilige situaties. Ook voor andere onderhoudswerkzaamheden is DéBos u graag van dienst. Denk aan zaken zoals gevelreiniging, machinaal vloeronderhoud maar ook het repareren van kleine defecten en verlichting behoren tot het standaard dienstenpakket. Zo kan DéBos alle facilitaire wensen voor u invullen.

Wij werken o.a. voor de volgende VVE-Beheerders

Schoonmaken van zonnepanelen

Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen bent u bij DéBos aan het juiste adres. Met onze vakkundige aanpak en jaren aan ervaring zullen uw zonnepanelen er weer als nieuw uit zien. Lees hier meer over het reinigen van uw zonnepanelen.

TOP