GEVELREINIGING

Bescherm uw gevel!

Gevelreiniging is zeer belangrijk en toch vergeten mensen het vaak. Uw gevel staat constant bloot aan verschillende weersinvloeden. Voorbeelden hiervan zijn: regenwater, zuren, verontreinigde buitenlucht etc. Daarnaast zijn er ook bedreigingen voor uw gevel door vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels.Dankzij gevelreiniging wordt dit weggehaald en vormt dit geen bereiging. Wanneer gevelreiniging wordt overgeslagen kan het vuil en vocht op den duur in de gevel trekken en deze ernstig verzwakken! Gevelreiniging is dus helemaal niet zo gek!

Gevelreiniging door DéBos

Gevelreiniging kunt u het beste aan experts overlaten. Niet iedereen kan immers op een veilige manier aan de gevel werken. Wanneer u gevelreiniging aan DéBos over laat weet u zeker dat uw gevel weer in onberispelijke staat komt. Alle gevelbekleding, kunstobjecten en muren worden schoongemaakt. Ruwe of poreuze materialen worden geïmpregneerd of voorzien van een vuil- en vochtwerende coating. Uw gevel zal weer goed voor de dag komen, en nog belangrijker, jaren langer mooi, representatief en veilig blijven.

Laat uw gevel reinigen door DéBos

DéBos is al jaren een trouwe partner als het aankomt op gevelreiniging en andere schoonmaak- en bedrijfsdiensten. Heeft u twijfels of vragen? Neem gerust contact met ons op!

TOP