OPLEVERINGSSCHOONMAAK

Waarom opleveringsschoonmaak?

Na een verbouwing, renovatie of na nieuwbouw blijft er altijd een hele hoop vuil achter blijven. Dit wil je natuurlijk niet aantreffen in je nieuwe woning. Na opleveringsschoonmaak staat uw woning er spik en span bij. Zodat u heerlijk een nieuwe start kunt maken.

Kies dus voor opleveringsschoonmaak wanneer:

Schoonmaak en onderhoud van kantoren vindt hoofdzakelijk ’s avonds plaats. Maar als het nodig is kan het uiteraard ook overdag. Echter heb je dan te maken met mensen, voor hen blijf je zoveel mogelijk onopgemerkt actief en altijd discreet en vriendelijk.

Schoonmaakdiensten DéBos

In de industriële sector is schoonmaak vaak belangrijk als onderdeel van het bedrijfsproces. Bij de productie van bijvoorbeeld computerchips of medicijnen is hygiëne van kritisch belang.

Voor scholen is DéBos de partner die de schoonmaak en het onderhoud regelt. DéBos past zich aan aan de onderwijskalender, zodat er in de vakantieperiodes een minimale bezetting actief is. Wij kunnen tevens mensen inzetten als conciërge of voor het beheer van de kantine.

Schoonmaken van zonnepanelen

Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen bent u bij DéBos aan het juiste adres. Met onze vakkundige aanpak en jaren aan ervaring zullen uw zonnepanelen er weer als nieuw uit zien. Lees hier meer over het reinigen van uw zonnepanelen.

TOP