GLASBEWASSING

Waarom glasbewassing?

Net als schilderwerk is glasbewassing een onderdeel van het periodieke onderhoud van een (bedrijfs)pand. Als het op de juise wijze en met de juiste frequentie wordt uitgevoerd kan groot onderhoud zelfs uitgesteld worden. DéBos verzorgt al sinds haar oprichting in 1995 de glasbewassing voor vele VvE’s van appartementengebouwen, kantoor- en bedrijfspanden en instellingen in Midden-Nederland

Vakkennis & Veiligheid

Onze glazenwassers werken zowel met de traditionele als de moderne methodieken en worden continu geschoold op het gebied van vakkennis en veiligheid. Vanzelfsprekend zijn ze gediplomeerd maar bovenal hebben onze mannen plezier in het werk dat ze doen.

Wij als werkgever proberen een optimaal werkklimaat te creëren waarin “onze jongens” het opgedragen werk goed en met aandacht voor kwaliteit kunnen uitvoeren.

Ons materieel wordt periodiek gekeurd, tijdig onderhouden en indien nodig vervangen en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid.

Werkwijze

In een gesprek met de opdrachtgever wordt zowel de aard als de methodiek van de werkzaamheden bepaald. Daarnaast wordt de frequentie besproken en in het plansysteem vastgelegd. Indien gewenst worden de werkzaamheden vooraf aangekondigd, zodat gebruikers/bewoners rekening kunnen houden met zaken zoals zonneschermen, plantenbakken, vensterbanken etc. Na afloop van de werkzaamheden wordt de (digitale) werkbon bij de contactpersoon achtergelaten.

Glasbewassing met osmose

DéBos heeft verschillende osmose-installaties in gebruik. Met de telescoopborstels kan de glazenwasser ramen tot op grote hoogte reinigen, zonder valgevaar. Veel situaties, die voor een ladder en/of hoogwerker niet bereikbaar zijn, kunnen met deze methode, waarbij een constante stroom gedemineraliseerd water door de borstel stroomt prima worden gereinigd. Dit osmose-water is kraanwater dat wordt ontdaan van zuurstof en kalk met als bijkomend voordeel dat het water beter vuil "opneemt". Deze milieuvriendelijke methode zorgt voor een streeploos eindresultaat.

Glasbewassing door DéBos

Is uw interesse gewekt in de glasbewassings-diensten van DéBos? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN!

reCAPTCHA is required.

TOP