261
Glazenwasser nodig? | DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
 
MENU

Waarom een glazenwasser? 

Een schone omgeving heeft een positieve uitwerking op mensen, voor medewerkers en ook bezoekers. Het ligt voor de hand dat je door vuile ramen minder ziet. Maar er is meer, schone ramen zijn namelijk representatief. Een glazenwasser is daarom voor een ondernemer met een winkel of showroom zeer interessant! Bovendien laat schoon glas meer licht door. Een glazenwasser zorgt ook voor regelmatig onderhoud. Dit verlengt tevens de levensduur van glas en kozijnen.
 

Glazenwasser met professionele uitrusting

DéBos heeft een mobiele osmose installatie. Met de telescoopborstels kan onze glazenwasser ramen tot op grote hoogte reinigen. Deze methode heeft als voordeel dat er geen ladders nodig zijn. Veel situaties, die voor een ladder en tevens de hoogwerker niet bereikbaar zijn, kunnen met de telescoopborstels, waar een constante stroom gedemineraliseerd water door stroomt prima worden gereinigd. Gedemineraliseerd water is kraanwater dat wordt gefilterd en gescheiden van zuurstof en kalk. Deze osmose methode heeft als één van de belangrijkste voordelen dat de druppels snel opdrogen en wordt streepvorming op het glaswerk voorkomen. Glazenwasser DéBos gaat voor het beste resultaat.
 

Nieuwe hoogwerker

Onze gloednieuwe hoogwerker heeft een reikhoogte van maar liefst 25 meter, zo kan de glazenwasser makkelijk op grote hoogte komen. Voordelen van deze nieuwe hoogwerker is de makkelijke bediening. Onze hoogwerker is tegelijk robuust met zijn gewicht van 3.5 ton en bijzonder flexibel. Deze hoogwerker is met of zonder personeel eventueel te huren. Neem voor de condities contact met ons op.
 

Glazenwasser DéBos Ede

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft in Ede, Débos schoonmaak- & bedrijfsdiensten zorgt er voor dat uw glas weer helemaal schoon en representatief is.
Heeft u interesse gekregen in een glazenwasser van Débos? Neem dan nu contact met ons op!
 

Direct contact
 
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op