ONS TEAM

Historie

DéBos Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is opgericht op 07-06-1995 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een all-round dienstverlener op facilitair gebied.

Naast het traditionele schoonmaakonderhoud zijn er specialismen op het gebied van glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud aanwezig. Maar ook voor aanvullende zaken zoals sanitaire voorzieningen, schoonloopmatten en handyman-werkzaamheden bent u bij DéBos aan het juiste adres.

Directie

De directie van DéBos wordt gevormd door Richard en Henny Derks, die al 23 jaar leiding geven aan de organisatie. Waar Henny zich voornamelijk bezig houdt met de (financiële) administratie is Richard veelal op de werkvloer te vinden. Samen zorgen zij ervoor dat de communicatielijnen zowel met klanten als personeel kort en duidelijk blijven en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Bedrijfsleiding

In Roy Slangen heeft DéBos de bedrijfsleider gevonden waar de organisatie behoefte aan had. Met zijn gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel zorgt hij ervoor dat klanten tevreden zijn maar vooral ook tevreden blijven. Door de gemaakte afspraken te vertalen naar heldere en begrijpelijke werkschema’s is de instructie richting de uitvoerende medewerkers eenvoudig.
Als verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken binnen DéBos zorgt Roy voor een adequate afhandeling van alle binnenkomende (aan)vragen  en zorgt hij voor een duidelijke communicatie naar buiten toe.

TOP