ONS TEAM

Historie

DéBos Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is opgericht op 07-06-1995 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een all-round dienstverlener op facilitair gebied.

Naast het traditionele schoonmaakonderhoud zijn er specialismen op het gebied van glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud aanwezig. Maar ook voor aanvullende zaken zoals sanitaire voorzieningen, schoonloopmatten en handyman-werkzaamheden bent u bij DéBos aan het juiste adres.

Directie

De directie van DéBos wordt gevormd door Richard en Henny Derks, die al meer dan 25 jaar leiding geven aan de organisatie. Op de achtergrond houden zij zich bezig met het reilen en zeilen van de organisatie en zij zorgen ervoor dat de medewerkers de middelen krijgen om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Glazenwassers

Onze eigen glazenwassers zorgen ervoor dat de beglazing en andere voorkomende (gevel)oppervlakken naar tevredenheid worden gereinigd op de afgesproken data en tijden. Naast een goed resultaat is plezier in het werk belangrijk voor onze mannen.

Schoonmaak-
medewerkers

Binnen DéBos is er een harde kern van trouwe en toegewijde schoonmaakmedewerk(st)ers die er dagelijks voor zorgen dat de werkzaamheden correct en tijdig worden uitgevoerd. Ook beschikt DéBos over een aantal multifunctionele krachten die in tijden van calamiteiten en/of drukte eenvoudig kunnen worden ingepast in de uitvoering.

TOP