ONS TEAM

Historie

DéBos Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is opgericht op 07-06-1995 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een all-round dienstverlener op facilitair gebied.

Naast het traditionele schoonmaakonderhoud zijn er specialismen op het gebied van glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud aanwezig. Maar ook voor aanvullende zaken zoals sanitaire voorzieningen, schoonloopmatten en handyman-werkzaamheden bent u bij DéBos aan het juiste adres.

Directie

De directie van DéBos wordt gevormd door Richard en Henny Derks, die al meer dan 25 jaar leiding geven aan de organisatie. Op de achtergrond houden zij zich bezig met het reilen en zeilen van de organisatie en zij zorgen ervoor dat de medewerkers de middelen krijgen om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Bedrijfsleiding

Roy Slangen is het operationele gezicht van de DéBos. Hij zorgt ervoor dat de afspraken met klanten worden nagekomen en dat de kwaliteit op het niveau is wat hij en de directie nastreeft. Met zijn energie en drive weet hij medewerkers te motiveren en hij is prima in staat de behoeften van opdrachtgevers te bepalen. Zijn duidelijke offertes en werkprogramma's zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden ontstaan voor en tijdens de uitvoering. Met zijn grote en actuele vakkennis gaat hij ook graag met grote/complexe projecten aan de slag waarbij bijv. MJOP's (MeerJarenOnderhoudsPlannen), RI&E's (Risico-Inventarisaties en TRA's (TaakRisico-Analyses) aan bod komen.

Binnendienst

Sinds 2020 is Jiska Goedhart binnen DéBos verantwoordelijk voor de gang van zaken op de binnendienst. Zij zorgt er o.a. voor dat de werkplanning wordt gemaakt en de gewerkte uren correct worden geregistreerd. Zij onderhoudt contacten met klanten en personeel en zorgt ervoor dat alle partijen tijdig worden geïnformeerd. Daarnaast zorgt ze voor de inkoop van materialen en de administratieve afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden. Een belangrijke centrale spil in deze dynamische organisatie dus.

TOP