281
DéBos Terrasreiniging
 
MENU
Terrasreiniging & opritreiniging

Waarom terrasreiniging?

U kunt het zelf bedenken, want zodra het zonnetje en de temperatuur het een beetje toelaten willen we genieten van de buitenomgeving. Dit doen we natuurlijk lekker op het terras. Hoe heerlijk is het om lekker te zitten op een schoon terras? 
 
Helaas wordt het terras constant door het weer beïnvloedt. Dit betekent dat het op den duur vies wordt, groen uitslaat van de mossen of algen etc. Wist u dat dit snel gefixt kan worden dankzij de terrasreiniging diensten van DéBos? 
 
 

Hoe doet DéBos dat?

Wij beschikken over een speciale terrasreiniging en opritreiniger apparatuur die werkt op hoge druk. In een mum van tijd is uw terras of oprit weer schoon en kunt u weer zorgeloos genieten.
 
Een schoon terras heeft nog een bijkomend voordeel. Uw houtwerk, ramen en gevel worden namelijk minder vuil door opspattend vuil water. Minder schoonmaakwerk dus door terrasreiniging van DéBos!
 

DéBos, uw terrasreiniging expert

DéBos reinigt uw terras en oprit op een professionele wijze. De combinatie van de juiste apparatuur, middelen en vakkennis, zorgen ervoor dat uw terras en uw oprit dat uw huis of kantoor er weer proper uitzien. Na de reiniging heeft u er zich voorlopig niet meer om te bekommeren.
 

Terrasreiniging DéBos

Is uw terras vuil en bent u toe aan professionele terrasreiniging? Neem dan contact op met DéBos via het contactformulier!
 
Naast terrasreiniging zijn wij ook experts op het gebied van gevelreiniging, impregnerenglazenwasser en meer!
 
 
 
 

Direct contact
 
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op