VOEGRENOVATIE

Voegrenovatie

Voegen dragen sterk bij aan de uitstraling van uw huis. Een huis met slechte voegen kan worden gezien als een huis wat in slechte staat is. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn. DéBos is gespecialiseerd in voegrenovatie. Zijn de voegen van uw huis aan vervanging toe? Maak dan gebruik van onze voegrenovatie dienst!

Voegrenovatie: het proces

Voegrenovatie begint met het uithakken van bestaand voegwerk en opnieuw voegen. Met alle bijkomende werkzaamheden zoals het opbouwen en afbreken van steigerwerk, reparatie metselwerk en eventueel het reinigen van de gevel. Voegrenovatie is een ambacht en vereist kennis van zaken. Goede voorbereiding van de ondergrond is een noodzaak, zoals het uithakken en/of slijpen van het metselwerk en het reinigen van de voegen.

Om kwaliteit te garanderen maakt DéBos alleen gebruik van de beste voegrenovatie materialen. Wij willen u een duurzaam en professioneel resultaat bieden.

Voegrenovatie door DéBos

DéBos is al jaren specialist in voegrenovatie. Is uw huis toe aan voegrenovatie? Neem dan contact op met DéBos schoonmaak en bedrijfsdiensten via het contactformulier.

TOP