261
DéBos Glasbewassing
 
MENU
Waarom moet glas gewassen worden? 
Een schone omgeving heeft een positieve uitwerking op mensen, voor medewerkers en ook bezoekers. Het ligt voor de hand dat je door vuile ramen minder ziet. Maar er is meer, schone ramen zijn representatief. Een ondernemer met een winkel of showroom laat het glas zeer regelmatig wassen. Bovendien laat schoon glas meer licht door. Regelmatig onderhoud verlengt tevens de levensduur van glas en kozijnen.
 

Telescoopborstels en gedemineraliseerd water

DéBos heeft een mobiele osmose installatie. Met de telescoopborstels kunnen ramen tot op grote hoogte worden gereinigd. Deze methode heeft als voordeel dat er geen ladders nodig zijn. Veel situaties, die voor een ladder en tevens de hoogwerker niet bereikbaar zijn, kunnen met de telescoopborstels, waar een constante stroom gedemineraliseerd water door stroomt prima worden gereinigd. Gedemineraliseerd water is kraanwater dat wordt gefilterd en gescheiden van zuurstof en kalk. Deze osmose methode heeft als één van de belangrijkste voordelen dat de druppels snel opdrogen en wordt streepvorming op het glaswerk voorkomen.
 

Nieuwe hoogwerker

Onze gloednieuwe hoogwerker heeft een reikhoogte van maar liefst 25 meter. Voordelen van deze nieuwe hoogwerker is de makkelijke bediening. Onze hoogwerker is tegelijk robuust met zijn gewicht van 3.5 ton en bijzonder flexibel. Deze hoogwerker is met of zonder personeel eventueel te huren. Neem voor de condities contact met ons op.
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op