291
DéBos Autocleaning
 
MENU

Auto toe aan opknapbeurt? Autocleaning door DéBos

Hoe fijn is het om uw auto er tip top bij te hebben staan? Helaas kost dit erg veel werk en valt het resultaat vaak tegen. Gelukkig is het mogelijk om gebruik te maken van de autocleaning dienst van DéBos. Uw auto staat er na een autocleaning behandeling weer als nieuw bij!

 

Autocleaning = Totale schoonheidsbehandeling 

Sinds kort is de autocleaning dienst toegevoegd aan het dienstenpakket van DéBos, al was de naam totale schoonheidsbehandeling misschien beter op zijn plaats geweest. Uw auto wordt zowel vanbinnen als vanbuiten volledig behandeld. Een volledige autocleaning behandeling zorgt dat u uw auto in showroomstaat terug krijgt!
 

Autocleaning: de binnenkant

Allereerst wordt uw auto volledig schoon gemaakt aan de buitenkant. Daarna wordt de auto volledig gepolijst. Dit wordt gedaan zodat er een oppervlakkig laagje lak verdwijnt, en er een mooie glanzende laklaag zichtbaar wordt waar de was goed op zal hechten. Hierna wordt de was aangebracht. Dit zorgt enerzijds voor een mooie glans en anderzijds voor een goede beschermlaag. Ook worden uw banden en andere kunststof delen aangepakt. Deze kunnen ook nog wel eens dof worden. Tot slot worden de ruiten weer glanzend gemaakt.

 

Autocleaning: de buitenkant

Met alleen een schone buitenkant komt de auto natuurlijk nooit in showroomstaat. De binnenkant wordt ook aangepakt bij een autocleaning behandeling van DéBos. Het complete interrieur wordt gereinigd tot de kofferbak aan toe! 

 

Optioneel: het motorcompartiment

U heeft bij een autocleaning behandeling de keus om het motorcompartiment ook te laten reinigen. Ook op deze schijnbaar afgesloten plek stapelt na verloop van tijd vuil op. Wanneer u de motorkap na een behandeling weer open doet zult u uw ogen niet geloven!
 

Wilt u uw auto weer in showroomstaat?

Neem direct contact op met DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten om een afspraak te maken voor een autocleaning behandeling of om nadere informatie op te vragen.
 
Vul het contactformulier in of bel ons op: 0318 - 64 11 77 

 

 

Direct contact
 
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op