260
DéBos Schoonmaak & onderhoud
 
MENU

Schoonmaak & onderhoud

Schoonmaken is een breed begrip, de disciplines zijn divers en de objecten ook. Zo vraagt het schoonmaken van een kantoor een andere benadering en aanpak dan de schoonmaak van een ruimte waar een evenement heeft plaatsgevonden. Zo ook een school, praktijk, zwembad, appartement of technische ruimte.
 

Kantoor schoonmaak

Schoonmaak en onderhoud van kantoren vindt hoofdzakelijk ’s avonds plaats. Maar als het nodig is kan het uiteraard ook overdag. Echter heb je dan te maken met mensen, voor hen blijf je zoveel mogelijk onopgemerkt actief en altijd discreet en vriendelijk.
 

Schoonmaakdiensten DéBos

In de industriële sector is schoonmaak vaak belangrijk als onderdeel van het bedrijfsproces. Bij de productie van bijvoorbeeld computerchips of medicijnen is hygiëne van kritisch belang.
 
Voor scholen is DéBos de partner die de schoonmaak en het onderhoud regelt. DéBos past zich aan aan de onderwijskalender, zodat er in de vakantieperiodes een minimale bezetting actief is. Wij kunnen tevens mensen inzetten als conciërge of voor het beheer van de kantine.
 

Schoonmaken van zonnepanelen

Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen bent u bij DéBos aan het juiste adres. Met onze vakkundige aanpak en jaren aan ervaring zullen uw zonnepanelen er weer als nieuw uit zien. Lees hier meer over het reinigen van uw zonnepanelen.
 

De schoonmaak & onderhoudsdiensten van DéBos


Direct contact
 
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op