DéBos, al 25 jaar voor elkaar!

25 Jaar geleden startten Richard en Henny Derks schoonmaakbedrijf DéBos. Zonder ook maar één klant en rondrijdend in een Ford Escort met een laddertje vastgebonden op een imperiaal. Door de jaren heen is DéBos uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf voor complete dienstverlening met ruim 150 vaste klanten. Van kantoorschoonmaak tot onderhoud in appartementencomplexen, en dat alles met het oog op de klant.

De klant is onze eerste prioriteit!

Richard is duidelijk over de wijze van dienstverlening: ,,Het voordeel van een klein, familiair bedrijf, is dat we snel kunnen werken. Is een klant niet tevreden? Dan lossen we eerst het probleem op en daarna kijken we wel hoe we het financieel regelen. Die tevreden klant is onze eerste prioriteit. En daarom hebben we ook klanten die al vanaf het begin bij ons zijn. Al 25 jaar dus.

Wat nou het succes is van DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten? Onze bedrijfsleider Roy Slangen heeft hier een heel duidelijke verklaring voor. ,,Je kunt geen 25 jaar bestaan als je niet de juiste mensen hebt en dat is altijd het succesrecept geweest. Er heerst hier geen hiërarchie. Iedereen is loyaal aan elkaar en als het druk is, trekken Richard en ik gewoon onze werkkleding aan en helpen mee.

Mensen maken een bedrijf en dat is bij DéBos zeker het geval.

Wij hopen onze klanten nog vele jaren van dienst te kunnen zijn en voor ons personeel een fijne werkgever te blijven.

Bedankt voor het vertrouwen in de afgelopen jaren!

Team DéBos

TOP