298
Autocleaning Arnhem - Uw auto in showroomstaat - Débos
 
MENU
 
Autocleaning

Opknapbeurt nodig voor uw auto in Arnhem - Autocleaning door DéBos!

U heeft ergens over een weg in Arnhem gereden. Bij thuiskomst valt uw oog erop dat uw auto van boven tot onder vies is geworden. Zal het u nog lukken om de auto ooit weer schoon te krijgen?

DéBos heeft een gloednieuwe dienst toegevoegd aan het dienstenpakket, namelijk autocleaning. Het maakt niet uit hoe vies uw auto geworden is, met de autocleaning service van DéBos kunt u uw auto helemaal laten reinigen. 

 

Autocleaning Arnhem = Totale reconditionering

Wanneer we spreken over autocleaning kunnen we beter de term totale reconditionering van uw auto gebruiken.Uw auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling zowel van binnen als van buiten. Neem een volledige autocleaning behandeling af en u krijgt uw auto in showroomstaat terug!

 

Autocleaning vanbuiten

Allereerst wordt de auto grondig gewassen tot al het zichtbare vuil wat op de auto zat, verdwenen is. Hierna wordt de auto gepolijst. Dit is het verwijderen van een oppervlakkig laagje lak zodat er een mooie glanzende laklaag zichtbaar wordt waar de was goed op zal hechten. Het polijsten verwijdert daarnaast miniscule krasjes en stukjes vuil. Als laatste wordt de auto volledig in de was gezet. De was vormt een beschermlaag voor uw auto tegen vuil en laat uw auto extra glanzen.De kunststof delen en banden worden ook aangepakt. Het kan voorkomen dat deze dof worden of kleur verliezen. Met de autocleaning service van DéBos wordt dit weer mooi op kleur gebracht. Om het helemaal af te maken laten we de ruiten ook weer glanzen. 

 

Autocleaning vanbinnen

Om uw auto weer in showroomstaat te presenteren wordt deze ook van binnen compleet gereinigd. Te beginnen bij het interieur. Dit wordt grondig gereinigd en vlekken worden zo veel mogelijk verwijderd. Dit geldt zelfs voor de kofferbak!

U kunt er ook voor kiezen om het complete motorcompartiment onder handen te laten nemen. Deze zal eerst worden ontvet en daarna worden behandeld met een glans- en vochtwerend middel. U zult versteld staan wanneer u de motorkap voor het eerst weer open doet! Uw auto zal na een autocleaning behandeling van DéBos weer in showroomstaat bij u op de oprit staan.

 

Autocleaning Arnhem door Débos

Heeft uw auto een opknapbeurt nodig? Laat uw auto weer in showroomstaat brengen met de autocleaning service van DéBos schoonmaak- & bedrijfsdiensten. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Lees meer over onze schoonmaak & onderhoud diensten.

 


Direct contact
 
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op