298
Glazenwasser nodig ? - DéBoos
 
MENU
 
Glazenwasser DéBos Ede

Débos Schoonmaak- & bedrijfsdiensten zorgt er voor dat uw glazen weer als nieuw lijken. Zelf uw ramen schoonmaken is helemaal niet meer nodig als u gebruikt maakt van de specialistische glazenwasser van Débos. DéBos is de specialist in het wassen van de ramen door middel van de specialisten die er bij DéBos glasbewassing werken. DéBos is de expert van glaswassen in de regio van Ede. 
 

Glazenwassers van DéBos

Als uw glazen erg vies zijn geeft dat vaak een slechte uitstraling, laat daarom DéBos naar u toe komen en uw glazen wassen. Glas moet goed worden gewassen omdat dat een goede en positieve uitwerking heeft op mensen, medewerkers en bezoeken. Een ondernemer met een winkel laat zijn ramen vaak en goed wassen. Bovendien laat schoon glas meer licht door. Ook verlengt goed onderhoud de levensduur van de ramen. 
 

Wat wordt er gedaan door de glazenwasser DéBos uit Ede?

DéBos gebruikt voor het wassen van uw ramen een telescoopborstel en gedemineraliseerd water. Met de telescoopborstels kunnen ramen tot op grote hoogte worden gereinigd. Deze methode heeft als voordeel dat er geen ladders nodig zijn. Veel situaties, die voor een ladder en tevens de hoogwerker niet bereikbaar zijn, kunnen met de telescoopborstels, waar een constante stroom gedemineraliseerd water door stroomt prima worden gereinigd. Gedemineraliseerd water is kraanwater dat wordt gefilterd en gescheiden van zuurstof en kalk. Deze osmose methode heeft als één van de belangrijkste voordelen dat de druppels snel opdrogen en wordt streepvorming op het glaswerk voorkomen. DéBos, specialistische glazenwassers heeft ook een nieuwe hoogwerker waardoor ons schoonmaakteam een reikhoogte heeft van maar liefst 25 meter. Onze hoogwerker is tegelijk robuust met zijn gewicht van 3.5 ton en bijzonder flexibel. Deze hoogwerker is met of zonder personeel eventueel te huren. Neem voor de condities contact met ons op.
 

Glazenwasser door DéBos

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, Débos schoonmaak- & bedrijfsdiensten zorgt er voor dat uw glas weer helemaal schoon is.
Heeft u interesse gekregen in de glazenwasser van Débos? Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact
 
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op