276
DéBos Organisatie
 
MENU
Organisatie
DéBos kenmerkt zich door goede afspraken en concurrerende prijzen. Tevens werken wij met korte lijnen. Richard Derks en Henny Derks zijn als echtpaar beide directeur van DéBos. Richard Derks is zelf regelmatig op de werkvloer aanwezig en werkt veelal in de buitendienst. Tevens houdt hij zich bezig met het maken van offertes, het onderhouden van het klantencontact. Ook de kwaliteitscontrole berust bij hem en bezoekt daarom met regelmaat de objecten. Dit laatste om te controleren of de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd of voor verbetering vatbaar is. Hierdoor is het contact met de klant en werknemers optimaal, waardoor blijvende kwaliteit wordt gewaarborgd.
 
Henny Derks is mede Directeur van DéBos Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Zij is verantwoordelijk voor de werkplanning van ons fulltime personeel en de financiële administratie.
 
Richard Derks is onze Office Manager en onze spin in het web. Hij heeft vele taken onder andere klantencontact, maken van offerte´s, contracten etc. Tevens is hij controleur van de werkzaamheden. Dit laatste om te controleren of de werkzaamheden op een juiste manier worden uitgevoerd of voor verbetering vatbaar is. Hierdoor is het contact met de klant en werknemers optimaal waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd. Tevens is hij leidinggevende van het parttime personeel.
 
Edward Schoester is onze Voorman en stuurt ons fulltime personeel aan. Hij werkt zelf mee op de werkvloer zodat hij op de hoogte is van alles wat speelt. Korte lijnen met onze klanten is kenmerkend voor DéBos en zorgt voor tevreden klanten.
 
Onze uitvoerende mensen zijn vakkundige mensen. Zoals schoonmakers, gevelreinigers, glazenwassers, interieurverzorgsters en projectleiders.
 
Wij werken uiteraard stipt volgens ARBO-normen, zo zijn onze mensen VCA getraind. Want het is belangrijk dat ons personeel de werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Tevens werken wij met checklisten. Volgens de wettelijke bepalingen wordt ons materiaal regelmatig gekeurd.
 
Dienstverlener met daadkracht
DéBos
Neem contact op